De Bonte Boomhut is een ouderinitiatief. Samen met kinderopvangorganisatie De Eerste Stap en samenwerkingsstichting Kans & Kleur hebben wij toestemming gekregen van de gemeente Wijchen en het ministerie van Onderwijs om het nieuwe Leer- en Ontwikkelcentrum op te richten.

We starten de eerste jaren aan de Blauwe Hof. Een sterk en compact pand. Voor daarna zijn er gesprekken over nieuwbouw in de te ontwikkelen wijken in Wijchen West.

Nu de start van De Bonte Boomhut in beeld komt, zijn er in samenwerking met de ouders, twee projectleiders aangesteld om alle plannen uit te voeren.

Namens De Eerste Stap is dat Juliƫtte Hilte. Zij is vrijwel vanaf het begin betrokken bij de plannen en heeft meegedacht bij de uitwerking van het concept. Juliƫtte heeft jarenlange ervaring in het primaire onderwijs en de kinderopvang. Zij heeft ruime managementervaring.

Namens Kans & Kleur is Eva Janssen projectleider. Eva heeft ruime onderwijservaring en is momenteel directeur van basisschool Wingerd. Het vernieuwende concept en de uitdaging van het starten van een LOC waren voor Eva redenen om zich als kandidaat voor deze functie te melden.