Wijchen, 7 februari 2021

Met pijn in ons hart, hebben we moeten besluiten de start van De Bonte Boomhut nog een jaar uit te stellen. We moeten wel. De gevolgen van de Coronamaatregelen en alle besmettingen zorgen er voor dat we geen goede start kunnen maken in september. De Bonte Boomhut start daarom in 2023.

De afgelopen periode heeft het onderwijs flink onder druk gestaan door de Coronapandemie en de bijbehorende lockdowns en maatregelen. De druk op de personele bezetting vanwege ziekte en quarantaine-verplichtingen was en is hoog. Ook de noodzakelijke voorbereidingen voor de start van De Bonte Boomhut zijn hierdoor vertraagd. Het lukt op dit moment niet om alle noodzakelijke voorbereidingen voor schooljaar 2022-2023 te treffen.

Wij hebben de ouders die hun kind of kinderen hebben aangemeld voor het leerjaar 2022-2023 persoonlijk gebeld om hen dit nieuws te vertellen. Uiteraard is er teleurstelling. Tegelijk helpen de begripvolle reacties ons ook. Er is een groot vertrouwen in ons concept en ouders die hebben aangemeld, willen hun kinderen bijna allemaal ook in 2023 laten starten.

Dank voor jullie fijne reacties!

Wij gaan vol energie door, blijf ons dus volgen!


Wijchen, 25 november 2021

Vanavond de eerste kennismakingssessie voor ouders. En we hebben nu ook net het aanmeldformulier open gezet op de website: https://www.bonteboomhut.nl/aanmelden


Wijchen, november 2021 // update!

Op 25 november kan je kennis maken met de initiatiefnemers van De Bonte Boomhut. Helaas is het niet mogelijk om dit in de bibliotheek te doen en elkaar live te ontmoeten. Hoe jammer we dat ook vinden.

De avond is dus digitaal. Iedereen die zich hiervoor heeft aangemeld krijgt nog bericht.

Eigenlijk was de avond al binnen een dag vol. Doordat we nu digitaal gaan, kan je nog meedoen. Mail dan naar Juliëtte via info@debonteboomhut.nl.


Wijchen, 2 november 2021

Kennismakingssessies in november

Deze maand zal er een kennismakingssessie zijn in de bibliotheek in Wijchen. De datum zal hier binnenkort verschijnen. Wil je daarvan actief op de hoogte gehouden worden, mail dan Juliëtte. Dat kan op info@debonteboomhut.nl.


Wijchen, 17 augustus 2021

Eerste kennismaking tijdens BoekStartuur!

Wil je meer horen over ons concept? Schrijf je dan HIER in voor het BoekStartuurtje op 1 september. We geven dan uitleg over ons concept en voor de kinderen lezen we “Het kleurenmonster” voor.

De komende periode zullen er vaker bijeenkomsten zijn. Volg ons hier of op Facebook. Of je mailt Juliëtte om actief op de hoogte gehouden te worden! Mailen kan op info@debonteboomhut.nl.


Wijchen, 27 juli 2021

Aandacht in de Gelderlander!

Na mooie aandacht voor ons concept in de Wegwijs, vandaag een paginagroot stuk in de AD/Gelderlander over ons initiatief. Trots op de dames die dit interview gegeven hebben.


Wijchen, 8 juli 2021

Aandacht in de Wegwijs!

Vandaag stond er een groot artikel in de Wegwijs over ons LOC. Heb je dat gemist of wil je nog even nalezen. Kijk dan HIER op pagina 17.


Wijchen, 7 juli 2021

Vragenlijst is open!

Vanaf vandaag kunnen ouders een vragenlijst invullen op onze website. Daarmee krijgen we ons concept nog scherper en kunnen ouders al aangeven dat ze interesse hebben in een plek voor hun kind bij De Bonte Boomhut.


Wijchen, 6 juli 2021

Het Leer-en Ontwikkelcentrum (LOC) Wijchen heeft een naam!

Een naam die tot de verbeelding spreekt en aansluit bij onze visie op leren en ontwikkelen vanuit een vertrouwde en uitdagende omgeving.

De Bonte Boomhut

De Bonte Boomhut staat voor: speels en divers, groen en groei.

Voor de verdere uitwerking van LOC De Bonte Boomhut is, in samenwerking met een onafhankelijk onderzoeksbureau, een vragenlijst met 10 inhoudelijke vragen opgesteld.

Ouders en verzorgers met kinderen in de leeftijd van 0-6 jaar worden van harte uitgenodigd om de vragenlijst in te vullen. Klik hier voor de vragenlijst.